Over ons

Welkom op mijn site. Mijn naam is Yuri Camps, bijnaam Toep, en sinds kort ben ik begonnen met het verhuren van een mobiele tap. Ik wil later ook mijn eigen bedrijf opzetten en op deze manier hoop ik om er alvast een beetje in te komen en tegelijkertijd een kleine bijverdienste te realiseren.

Ik heb als investering een bar gekocht en helemaal opgeknapt. De bar heeft een professionele tapkraan van Pearl. Verder zit er een grote koeling onder, inclusief thermostaat. Deze staat standaard op 2 graden afgesteld. Voor de breng- en haalservice maak ik gebruik van een Knalgele aangepaste Renault Kangoo, hier rol ik de bar eenvoudig in naar binnen en lever hem met alle plezier samen met de bestelde fusten bij u thuis af.

Tap Toep bar verhuur Baarlo

Mocht u liever niet zelf uw pilsje willen tappen op uw feest dan kunt u gebruik maken van mijn tapdienst. Ik zorg de avond van uw feest voor een mooi getapt glaasje bier en zorg dat de glazen tussendoor opgehaald worden.

Ik lever ook de fusten in verschillende afmetingen. De dag na het feest neem ik alles weer retour en lever het statiegeld weer in zodat u dit niet hoeft te betalen. Als tip kan ik u aanraden de bar altijd een dag langer te huren zodat een aangebroken fust de dag erna nog gezellig leeg gemaakt kan worden terwijl u de sporen van uw feest opruimt.

Indien gewenst maak ik graag een offerte, of kom bij u thuis voor een gesprek over de mogelijkheden. Ik zou het leuk vinden bij te kunnen dragen aan uw onvergetelijke feest.